top of page
027.jpg

Marwa Ahmad

Mijn naam is Marwa Ahmad en ik ben sinds 2010 werkzaam als mondhygiënist en tevens ook eigenaresse van De Mondzorg Poort. Naast mondhygiënist ben ik moeder van twee prachtige kinderen en getrouwd met een geweldige man. Ik hou van gezelligheid en ben dan ook een echt familiemens. 

Wie ben ik?

De studie Mondzorgkunde heb ik met veel plezier op de Hanzehogeschool in Groningen gevolgd. Na mijn studie ben ik van Friesland naar Almere verhuisd en heb ik in verschillende praktijken ervaring opgedaan. De eerste tien jaar van mijn carrière heb ik met veel plezier als mondhygiënist gewerkt en heb ik mezelf in alle facetten van mijn vak kunnen ontwikkelen. Het perfecte moment om een lang gekoesterde droom waar te maken: het realiseren van mijn eigen mondhygiëne praktijk. Want het ondernemerschap had mijn interesse al toen ik nog studeerde.

Zorg voor mijn patiënten
Voor mij is het allerbelangrijkst tijdens een behandeling dat de patiënt zich goed voelt in de stoel. Of het nu gaat om een kind dat het stiekem best een beetje spannend vindt om in de tandartsstoel te zitten tot een oudere patiënt die ooit een vervelende ervaring heeft gehad. Ik neem ruim de tijd voor mijn behandelingen en denk graag met mijn patiënten mee. 

Lid van de NVM & KRM

Ik ben lid bij de NVM (Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten) en de KRM (Kwaliteitsregister Mondhygiënisten).

In mijn praktijk wordt er gewerkt volgens het Guided Biofilm Therapy (GBT), een manier van behandelen die zeer prettig ervaren wordt. Lees meer over GBT onder 'Behandelingen'.

bottom of page