top of page

Mondhygiëne praktijk
De MondzorgPoort 

De MondzorgPoort is de mondhygiëne praktijk van mondhygiënist Marwa Ahmad.

Zij verzorgt zelf alle behandelingen, met veel persoonlijke aandacht en een behandeling op maat voor iedere patiënt.

Gelegen in hartje Almere Poort, is De MondzorgPoort goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer (op loopafstand van de bushalte). Bovendien is er genoeg parkeergelegenheid voor de deur.

Het is een moderne praktijk die een huiselijke sfeer uitstraalt. Een afspraak maken op korte termijn is mogelijk en je doet dit makkelijk en snel online.

 

Telefonisch contact is natuurlijk ook mogelijk via 06 485 92 004.

029.jpg
My Post (3).jpg

Kwaliteit en hygiëne

Om de kwaliteit van de onderneming te waarborgen is De Mondzorgpoort aangesloten bij brancheorganisaties. Voor mondhygiënisten is dit de NVM (Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten). Om aan het kwaliteitsregister van deze organisatie te voldoen zal de onderneming zich aan een aantal richtlijnen moeten houden.

 

De Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten is de belangen- en beroepsvereniging voor Nederlandse mondhygiënisten. De NVM is actief in de promotie van het beroep mondhygiënist en overlegt met zorgverzekeraars, de overheid en patiëntenorganisaties. De NVM is ook actief in nascholing, daarnaast heeft ze een eigen kwaliteitsregister. Ook worden er congressen en regiobijeenkomsten georganiseerd.

 

De eisen voor de inschrijving in het kwaliteitsregister zijn dat de mondhygiënist in het bezit moet zijn van een wettelijk erkend HBO-diploma ‘mondhygiënist’.

 

Ook is de MondzorgPoort geregistreerd als lid bij KwaliteitsRegister Mondhygiënisten (KRM). Er worden regelmatig cursussen gevolgd en er wordt veel waarde gehecht aan bijscholing om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied.

Hygiëne wordt onder meer gewaarborgd door bij elke behandeling steriele materialen te gebruiken. Na elke patiënt wordt de behandelkamer volledig gereinigd volgens de WIP-richtlijnen (Wet Infectie Preventie).

Heb je een klacht?

Heb je een klacht n.a.v. een behandeling of over andere zaken aangaande de praktijk of behandelaar, dan is het voor mij belangrijk om hier met zorg een passende oplossing voor te zoeken. Graag hoor ik eerst persoonlijk van je, zodat we samen de gewenste oplossing kunnen vinden.

Mochten wij er niet samen uitkomen dan is De MondzorgPoort aangesloten bij het NVM (Nederlandse vereniging van Mondhygiënisten). Deze biedt een klachtenbemiddeling aan via het ECKG (stichting Expertisecentrum Klacht- en Gezondheidsrecht).

 

Meer uitleg hierover staat op de website van de NVM

bottom of page